Velkommen til TC-Dance Studio

 

DANS I HORSENS

Thor Bitsch & Christina Windfeldt byder jer hjerteligt velkommen. Vi er klar med et nyt og spændende program for dans i Horsens.

Vi er en danseskole, der tilbyder dans i Horsens og vi har elever fra Skanderborg,  Stilling,  Brædstrup,  Hedensted,  Juelsminde etc. 

Vi tilbyder dans i Horsens inden for følgende stilarter: Børnerytmik, Vild med Dans-Børnedans, Sportsdans, Seje drenge, MGP-Børnedans, MGP-Mini Hip Hop, MGP-Mini Disco, Hip Hop, Disco Freestyle, High School Musical, MTV-Show, Showdans, Show Jazz, Vild med Dans, Argentinsk Tango og Zumba.

 

Nyhed: 

Som den eneste d.d.d. danseskole tilbyder vi nu Zumba i Horsens.

Gå til dans i Horsens, da det øger din koordination, kropskontrol samt giver dig bedre og hurtigere indlæring. Udover dette giver dans i Horsens også bedre hukommelse og livsglæde, du klarer dig bedre i skolen og til eksamen, får nye venskaber, større bevægelsesfrihed og en selvsikkerhed på gulvet, når der spilles musik, sidst men ikke mindst får du en generelt bedre selvtillid. Har du lyst til at forbedre dig både i skolen samt lære at danse og få en masse nye venner, så kontakt os på nedestående oplysninger.

Vi tilbyder også undervisning til julefrokoster, polterabends, firmafester, teambuilding og andre arrangementer.

 

Vi glæder os til at høre fra jer.

 

Med venlig hilsen

Thor Bitsch & Christina Windfeldt

dans i Horsens  

TC-Dance Studio | Strandkærvej 87 | 8700 Horsens
Tlf: 60 63 07 17
Email:
 info@tc-dancestudio.dk | www.tc-dancestudio.dk
TC-Dance Studio ...stedet man danser