Book Danseunderholdning

Til din Konfirmation

Priser fra: 1.500 kr.

Underholdning til Konfirmation

Få et festeligt indslag til konfirmationen i hele landet med en times danseundervisning.

Vi tilbyder undervisning i hip hop, 70-80´er disco, salsa, og meget mere som underholdning til konfirmationen. Dans er altid et populært indslag, uanset om I er en lille gruppe eller en kæmpe forsamling. I har mulighed for, at vi kommer ud til jer, eller at I kommer hen til os. I fællesskab kan vi sammensætte en time, der passer præcist til konfirmationen.

En kort beskrivelse af vores 3 bestsellers:)

Hip Hop
Vil I danse hver for sig (uden partner) og det skal være sejt og sjovt, så vil vi anbefale Hip Hop, her danser vi op til 2 festlige koreografier, og slutter af med en super sjovt dance battle.

70-80´er Disco
Vil I danse hver for sig (uden partner) vil vi anbefale 70´er disco, fordi her danser vi op til 2 festlige koreografier, hvor alle kan nå at lære trinene og have det super sjovt samtidigt.

Salsa
Vil I danse sammen som par, vil jeg anbefale, er salsa, da alle kan nå at lære dansen og have det sjovt samtidigt. Desuden vil der undervejs være indbygget en samarbejdsøvelse (partnerbytte), så man får danset med de fleste.

Booking – Ring / SMS:
60 81 87 97

  • SHARE:

Book Danseunderholdning

Til din Konfirmation

Kontakt person: Thor Bitsch
Mobil: 60 81 87 97

Thor Bitsch er adm. direktør i TC-Events og har mere end 500 arrangementer i rygsækken bl.a. hypnoseshows i Danmark og USA.

Thor er uddannet Master Hypnose Instruktør. Han er også mental-coach for de 10 x verdensmestre i standarddanse og latindanse, hvor han har brugt hypnose, for at øge deres performance.

Thor har også tidligere være koreograf på Det Kongelig Teaters Balletskole – Danselinien.

Book Danseunderholdning
Få et festeligt indslag til din konfirmation.

    Book et af vores andre Events