HYPNOSE SHOW

Varighed: 60 min. til 90 min.
Priser fra: 12.000 kr.

Hypnoseshow

Få et festeligt indslag til jeres arrangement med en times hypnoseshow.

Kan mennesker hypnotiseres til at glemme et tal eller deres eget navn? Til at sidde fast til en stol? Til at hallucinere? Til at tro at de er hemmelige agenter? Eller til at spise løg i den tro, at det er æbler? Svaret er et rungende “JA!”
Morsomt og tankevækkende
Thor´s hypnose tilbyder imidlertid ikke blot en god gang træning af lattermusklerne ved synet af ens ven, kollega eller familiemedlem i gang med mærkværdige trancestunts på scenen.
Showets viser også, hvordan vores forståelse af virkeligheden kan ændres og styres. Dette er hypnose i dens rå form. Hverken mere eller mindre. Det er hæsblæsende, tankevækkende og hylende morsomt.

Showet kan skræddersyes til dit arrangement
Hypnoseshowet er ideelt for større forsamlinger fra 30 til op til 1000 tilskuere. Samtidig er showet meget fleksibelt og kan skræddersyes efter netop dit event.

Booking – Ring / SMS:
60 81 87 97

  • SHARE:

Book et Hypnose Show

Til jeres julefrokost, firmafest eller netværksmøde

Kontakt person: Thor Bitsch
Mobil: 60 81 87 97

Thor Bitsch er adm. direktør i TC-Events og har mere end 500 arrangementer i rygsækken bl.a. hypnoseshows i Danmark og USA.

Thor er uddannet Master Hypnose Instruktør. Han er også mental-coach for de 10 x verdensmestre i standarddanse og latindanse, hvor han har brugt hypnose, for at øge deres performance.

Thor har også tidligere være koreograf på Det Kongelig Teaters Balletskole – Danselinien.

Book Hypnoseshow
Få et festeligt indslag til jeres arrangement.

    Book et af vores andre Events