Book Danseunderholdning

Få et festeligt indslag til jeres julefrokost

Varighed: 20 min. til 120 min.
Priser fra: 2.000 kr.

Julefrokost Dans

Få et festeligt indslag til jeres julefrokost i hele landet med en times danseundervisning.

Vi tilbyder undervisning i salsa, vild med dans, 70-80´er disco og meget mere til til jeres julefrokost. Dans er altid et populært indslag, uanset om I er en lille gruppe eller en kæmpe forsamling. I har mulighed for, at vi kommer ud til jer, eller at I kommer hen til os. I fællesskab kan vi sammensætte en time, der passer præcist til jeres julefrokost.

En kort beskrivelse af vores 2 bestsellers:)

70-80´er Disco
Vil I danse hver for sig (uden partner) vil jeg anbefale, er 70´er disco, fordi her danser vi op til 2 festlige koreografier, hvor alle kan nå at lære trinene og have det super sjovt samtidigt.

Salsa
Vil I danse sammen som par, vil jeg anbefale, er salsa, da alle kan nå at lære dansen og have det sjovt samtidigt. Desuden vil der undervejs være indbygget en samarbejdsøvelse (partnerbytte), så man får danset med de fleste.

Booking – Ring / SMS:
60 81 87 97

  • SHARE:

Book Julefrokost Dans

Til jeres julefrokost, firmafest eller netværksmøde

Kontakt person: Thor Bitsch
Mobil: 60 81 87 97

Thor Bitsch er adm. direktør i TC-Events og har mere end 500 arrangementer i rygsækken bl.a. hypnoseshows i Danmark og USA.

Thor er uddannet Master Hypnose Instruktør. Han er også mental-coach for de 10 x verdensmestre i standarddanse og latindanse, hvor han har brugt hypnose, for at øge deres performance.

Thor har også tidligere være koreograf på Det Kongelig Teaters Balletskole – Danselinien.

Book Julefrokost Dans
Få et festeligt indslag til jeres arrangement.

    Book et af vores andre Events